Поділитись:

Канада може надати Україні безвізовий режим вже в серпні

П'ятниця, 27 травня 2016, 13:08
Канада може надати Україні безвізовий режим вже в серпні

На з'їзді правлячої Ліберальної партії Канади 27 травня розглянуть пропозицію про скасування віз для короткострокових поїздок громадян України до Канади.

Відповідну пропозицію на обговорення з'їзду винесло відділення Ліберальної партії у провінції Саскачеван, – пише Експрес.

"Пропонуємо погодити, що Ліберальний уряд Канади скасує туристичні та бізнес-візи для громадян України, які мають біометричні паспорти та планують перебувати у Канаді не довше як 90 днів", - йдеться у документі.

При чому, пропонується запровадити безвізовий режим із Україною, починаючи вже з 24 серпня 2016 року, аби "відзначити 25-ту річницю незалежності України та 125 років від початку української імміграції до Канади".

Зазначимо, що Ліберальна партія має більшість у канадському парламенті. Партійний з'їзд відбувається раз на два роки та визначає пріоритети у роботі партії та стратегію її розвитку на цей час. Цього року з'їзд триватиме з 26 до 28 травня у місті Вінніпег в провінції Манітоба, яка має найбільший серед усіх канадських регіонів кількість українців у відсотковому відношенні до загального населення.

Надрукувати
мітки:
коментарів