Поділитись:

Фіскали перевірять інформацію НАБУ про офшори і хабарі

П'ятниця, 26 серпня 2016, 15:48
Фіскали перевірять інформацію НАБУ про офшори і хабарі

Державна фіскальна служба (ДФС) України проведе службове розслідування на основі заяв Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) щодо виявлених ними офшорів, на які перераховували хабарі фіскалам.

Про це заявив голова державної фіскальної служби України Роман Насіров, – повідомляє "112 телеканал".

"Я вчора розпорядився провести службове розслідування, щоб дізнатися, чи були якісь стосунки між митницями та зазначеними компаніями. Ми готові співпрацювати з НАБУ і з колегами із Прибалтики, щоб з'ясувати, що це за компанії, що це за стосунки і хто може бути задіяний у цьому", – зазначив він.

Нагадаємо: в ЗМІ з'явилася інформація, що НАБУ підозрює посадових осіб ДФС та Київської митниці в одержанні неправомірної вигоди, яка невстановленими суб'єктами господарювання перераховується офшорним компаніям, які контролюють посадові особи ДФС та особи з їхнього близького оточення.

Компетентні органи Латвійської республіки вивчатимуть документи банківських рахунків компаній "Iris Assets Limited" і "Abital LP", на які могла перераховутись неправомірна вигода для посадовців Державної фіскальної служби.

Надрукувати
мітки:
коментарів