Поділитись:

Україна увійшла до ТОП-20 дружніх країн світу

Неділя, 04 вересня 2016, 09:10
Україна увійшла до ТОП-20 дружніх країн світу

Цьогоріч Україна вперше з'явилася в рейтингу Expat Insider 2016, складеному порталом InterNations, який представляє мережу експатів по всьому світу, на підставі опитування 14 000 респондентів.

Всього до рейтингу увійшли 67 країн, – повідомляє Капітал з посиланням на Ukraine Today.

У загальному рейтингу найкращих країн для проживання і роботи іноземців Україна зайняла 34 місце – між Великобританією (33 місце) і Кіпром (35 місце).

Учасники опитування високо оцінили нашу країну в категорії особистих фінансів (2 місце), в легкості пошуку друзів (5 місце), відчутті дружелюбності (19 місце) і гостинності (15 місце).

Також Україна посіла перше місце в категорії доступності вартості проживання. Найслабшими виявилися оцінки, що стосуються подолання мовного бар'єру (57 місце) і відчуття безпеки (61 місце).

В цілому десятка кращих країн для проживання експатів виглядає так: Тайвань, Мальта, Еквадор, Мексика, Нова Зеландія, Коста-Ріка, Австралія, Австрія, Люксембург, Чехія.

Нижні десять позицій рейтингу зайняли: Кувейт, Греція, Нігерія, Бразилія, Саудівська Аравія, Єгипет, Мозамбік, Катар, Італія і Танзанія.

Надрукувати
мітки:
коментарів