Поділитись:

Відсьогодні Україна офіційно вводить ембарго на ряд товарів з Росії

Неділя, 10 січня 2016, 13:20

З 10 січня і мінімум до 5 серпня 2016 року діятиме ембарго на ряд товарів з Росії, введене українським урядом у відповідь на російське ембарго.

Відповідна постанова Кабміна №1147 від 30 грудня 2015 року опублікована на сайті уряду, - інформує Zaxid.net.

Згідно з постановою, "ввезення на митну територію України товарів, що походять з Російської Федерації" заборонено до 5 серпня 2016 року або до скасування Росією продембарго на українські товари.

Зокрема, МЕРТ запропонувало ввести ембарго на постачання продуктів харчування: м'яса, риби, ряд молочних продуктів, плавлених сирів, кави, чаю, харчових сумішей, кондитерських та хлібобулочних виробів, продуктів дитячого харчування, макаронних виробів, соусів; смакових добавок і приправ, пива, спирту, горілки, корму для собак, сигарет з фільтром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК ВОЛИНСЬКІ ЕКСПОРТЕРИ ХИТРУЮТЬ З ПУТІНИМ

Крім цього, в запропонованому переліку, на відміну від російського, хлористий калій з вмістом калію, інсектициди, фунгіциди, гербіциди, засоби, що запобігають проростанню паростків та регулятори росту рослин, родентициди, оболонки штучні для ковбасних виробів, обладнання для залізниць або трамвайних колій та локомотиви дизель-електричні.

Надрукувати
мітки:
коментарів