Поділитись:

В Україні хочуть створити футбольну прокуратуру

Понеділок, 21 листопада 2016, 08:21
В Україні хочуть створити футбольну прокуратуру
Президент Федерації футболу України Андрій Павелко заявив, що в Україні найближчим часом буде представлено систему футбольної прокуратури.

Про це заявив Андрій Павелко, повідомляє Еспресо.

Павелко додав, що даний орган повинен буде припиняти корупцію в організації футбольних матчів.

"Найближчим часом ми представимо і назвемо систему футбольної прокуратури. Я оголошував про те, що нам потрібен генеральний прокурор в області футбольного правосуддя і нам потрібн та людина, яка вестиме відповідальність у договірних чи корупційних діях у футболі", - розповів Павелко.

Раніше голова комітету з етики та чесної гри і віце-президент ФФУ Ігор Кочетов розповів про хід розслідування матчу Першої ліги між Іллічівцем та Гірником-Спорт.

Нагадаємо, на матч 19-го туру Першої ліги між Іллічівцем та Гірником-Спорт поставили рекордні для українського футболу у 2016 році 255 тисяч доларів.

Після цього асистент головного тренера Гірника-Спорту Ігоря Жабченко Юрій Сак прокоментував повідомлення про те, що матч його команди проти Іллічівця в рамках 19-го туру Першої ліги міг носити договірний характер.

За його словами, цей поєдинок залишив у нього прикре враження. У зв'язку з цим у команді обов'язково буде розгляд за участю президента, після якого деяких гравців можуть відрахувати з команди.

Надрукувати
мітки:
коментарів