Поділитись:

ТОП-5 найбільш оплачуваних вакансій місяця

Вівторок, 22 листопада 2016, 20:41
ТОП-5 найбільш оплачуваних вакансій місяця

Аналітики традиційно назвали ТОП-5 найбільш оплачуваних вакансій цього місяця на ринку праці України.

Про це йдеться на сайті Rabota.ua.

1. Senior DevOps Engineer

Перше місце цілком очікувано зайняла IT-вакансія Senior DevOps Engineer від MyQ Personal з оплатою 93 000 грн. Компанія шукає фахівця з досвідом роботи з Linux servers (Debian / Ubuntu preferred), Jenkins, and Docker і вільною англійською.

2. Інтернет-маркетолог

На другому місці – інтернет-маркетолог від рекрутингового агентства з оплатою 80 000 грн. Їх клієнту – великій CPA-мережі – потрібен керівник продакшн-відділу, який зобов'язаний досконально знати роботу СРА мереж. Ідеальний кандидат повинен мати 2-5 років досвіду роботи в СРА як маркетолог, мати досвід створення LP з високою конверсією і вміти проводити А / В тестування. Ну і, звичайно, мотивувати і надихати команду і знати англійську на високому рівні.

3. Керівник відділу продажів сільгосптехніки

Третє місце посіла ще одна розвиваюча бізнес-вакансія – керівник відділу продажів сільгосптехніки від рекрутингового агентства для одного з найбільших виробників сільськогосподарської техніки з оплатою 80 000 грн. Для успішного здобуття посади необхідно мати більше 5 років досвіду на посаді керівника відділу активних продажів, бажано непродовольчих товарів, також потрібно мати навички успішного ведення переговорів. Безумовно, перевага надається фахівцям, у яких є досвід продажів сільгосптехніки.

4. Директор з логістики

На четвертому місці опинилася керівна вакансія – директор з логістики від рекрутингового агентства з оплатою 60 000 грн. Високооплачувана робота в Закарпатті передбачає вільне володіння німецькою мовою, роботу в успішній виробничій компанії з ефективним управлінням логістичним напрямком. Кандидат повинен мати досвід роботи в логістиці від 5 років, досвід управління персоналом (від 30 людей), вищу освіту в сфері економіки або менеджменту, знати фінансовий менеджмент і т.д.

5. Пластичний хірург

У випадку з цією вакансією, роботодавцю пощастило – відповідний кандидат знайдений, тому вона вже закрита. Медичний центр "Леомед" шукав пластичного хірурга з оплатою 50 000 грн. Від успішного кандидата був потрібний досвід реконструктивно-пластичних операцій на обличчі, грудях, животі з використанням традиційних і ендоскопічних технік.

Надрукувати
мітки:
коментарів