Поділитись:

Сказали, де взяти гроші на відновлення аварійного будинку в Нововолинську

Четвер, 22 грудня 2016, 15:41
Сказали, де взяти гроші на відновлення аварійного будинку в Нововолинську

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 04.02.1999 року № 140 фінансування робіт із ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій здійснюється, в першу чергу, за рахунок міських резервів.

Про це сказано у відповіді на спільний запит депутатів Волинської обласної ради Валерія Курстака та Алли Лісової.

Як відписує Волинська ОДА, в Нововолинському міському бюджеті залишок коштів резервного фонду складав 750 тисяч гривень також, за наслідками виконання міського бюджету за 10 місяців цього року в місті зафіксовано перевиконання доходів загального фонду майже на 7 мільйонів. У грудні Нововолинськ отримав стабілізаційну дотацію обсягом 2,6 мільйона.

"Питання виділення коштів з резервного фонду обласного бюджету для відновлення пошкодженого, внаслідок вибуху побутового газу 20 листопада цього року, житлового будинку в м. Нововолинську на бульварі Шевченка, 35, може буди розглянуте облдержадміністрацією за умови подання виконавчим комітетом Нововолинської міської ради відповідного звернення, інформаційних матеріалів, розрахунків та обґрунтувань, відповідно до вимог, зазначених вище постанов", – сказано у відповіді від голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

Надрукувати
мітки:
коментарів