Поділитись:

На Волині зібрали понад 4 мільярди податків

П'ятниця, 06 січня 2017, 08:51

У 2016 році волинські платники податків спрямували 4 мільярди 466 мільйонів гривень податків і зборів до бюджетів всіх рівнів. Ця сума на 43,7 % перевищує річні податкові надходження 2015-го.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

"Таке зростання сплати податків – результат системної та ефективної роботи територіальних органів ДФС в області у напрямку мобілізації податкових платежів до бюджетів всіх рівнів. Насамперед, ми зосередили увагу на якості адміністрування податків, ліквідації потенційних ризиків та схем мінімізації, а також спільно з представниками всіх гілок влади вживали весь комплекс заходів задля детінізації економіки", – наголошує начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як запевнила керівник волинських фіскалів, акцент на надання послуг належної якості, зокрема шляхом запровадження електронних сервісів, – серед пріоритетів органів ДФС у 2017 році.

"Соціально відповідальний бізнес повинен отримувати від держави послуги найвищої якості, оскільки саме завдяки таким платникам податків держава має кошти для виконання соціально-економічних програм, а територіальні громади – фінансування місцевих проектів", – підсумувала Світлана Савчук.

Надрукувати
мітки:
коментарів