Поділитись:

У Ковелі водіїв маршруток контролюватимуть за допомогою GPS-навігації

П'ятниця, 13 січня 2017, 12:52
У Ковелі водіїв маршруток контролюватимуть за допомогою GPS-навігації

У Ковелі обговорили проект Програми розвитку пасажирських перевезень автомобільним транспортом на міських маршрутах загального користування в м. Ковелі на 2017-2018.

Нараду провела секретар міської ради Віра Федосюк, – повідомляє Про Ковель.

В обговоренні взяли участь заступник міського голови Андрій Товстига, депутати міської ради Сергій Кошарук, Володимир Бойко, підприємці-перевізники.

Програма покликана сприяти якісному та безпечному обслуговуванню населення автотранспортом загального користування, виконанню соціально значущих перевезень (пільгові перевезення), доступності осіб з обмеженими фізичними можливостями до послуг громадського транспорту. Органи виконавчої влади міста залучатимуть на прозорих умовах до здійснення перевезень суб`єктів господарювання, які мають бажання та можливості для оновлення рухомого складу та придбання автобусів великої пасажиромісткості, планують здійснювати постійний контроль за рухом з допомогою GPS-навігації.

Обов'язковою умовою розвитку пасажирського транспорту є здійснення ремонту дорожнього покриття вулиць міста, де пролягають автобусні маршрути, та вдосконалення дорожньо-транспортної інфраструктури (благоустрій зупинок громадського транспорту, інформування населення щодо графіків руху міського транспорту, забезпечення єдиного стандарту освітлення вулиць, реконструкція світлофорних об'єктів).

Після обговорення було прийняте рішенення про доопрацювання документа. Зокрема, розробники мають зазначити чіткі терміни виконання завдань та у ході реалізації заходів визначитись з обсягом їх фінансування.

Доповнена Програма буде подана на розгляд чергової сесії міської ради.

Надрукувати
мітки:
коментарів