Поділитись:

"Тигрес" хоче поговорити з противниками розширення площі заводу на Волині

Четвер, 21 січня 2016, 16:22

Корпорація "Тигрес" хоче збільшити площу виробничого комплексу в Липинах Луцького району, однак у селі є люди, які виступають проти, нарікаючи на шкідливість виробництва.

Для того, щоб переконати людей в зворотньому, о 18:00 21 січня в Липинах відбудуться слухання, йдеться на сторінці волинського виробника іграшок у Facebook.

"Корпорація "Тигрес" вірить у порядність жителів села Липини та розуміння всієї важливості справи. Адже кожен 20 працездатний житель села Липини працює в Корпорації і, як правило, є годувальником сім'ї", – кажуть на підприємстві.

"Корпорація "Тигрес" є одним з найкращих і найбільших в Україні комплексів будівель виробничого та адміністративного спрямування. Наш досвід у сфері виробництва – понад 12 років. Виробничі цехи укомплектовані новим високотехнічним обладнанням, яке відповідає усім найвищим екологічним вимогам країн ЄС та України зокрема, а діяльність корпорації в цілому є екологічно безпечною. "Тигрес" суттєво сприяє наповнюваності бюджетів усіх рівнів, покращує соціально-економічний розвиток регіону та безпосередньо с.Липини, формує позитивний імідж Волині як в Україні так і за її межами", – без зайвої скромності написали представники комппанії.

Також у "Тигресі" стверджують, що нарощення обсягів виробництва може забезпечити створення 500 нових робочих місць; збільшити надходження до місцевого бюджету на 11 мільйонів гривень щорічно; сплату більше 900 тисяч гривень на Збройні Сили України щорічно; виділення землі для учасників АТО за рахунок додаткових надходжень у Липинську сільську раду.

Надрукувати
мітки:
коментарів