Поділитись:

Волинян попереджають про сильну ожеледицю на дорогах

Середа, 08 лютого 2017, 13:33
Волинян попереджають про сильну ожеледицю на дорогах

Зі слів начальника Волинського обласного центру з гідрометеорології Ростислава Бондарчука, на Україну насувається циклон з Балканського півострова.

Це призведе до погіршення погодних умов на всій території країни. Зокрема, на Волині передбачаються сильні снігопади, зниження температури до 10 °С морозу, а вночі – до -15-17 °С, пориви вітру – до 15 м/с. На дорогах передбачається сильна ожеледиця, – повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

Волинян попереджають про сильну ожеледицю на дорогах

Тому начальник Управління ДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук просить громадян області бути пильними під час ожеледиці та пам'ятати про власну безпеку.

Начальник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак зауважив, що відновлення фінансування Служби очікується з 15 лютого 2017 року. Тому, для забезпечення безперебійного руху автомобільного транспорту на дорогах області, Волинський облавтодор за рахунок власних оборотних коштів, здійснили поповнення необхідних запасів паливно-мастильних матеріалів. Окрім того, допомогу у кількості 25 тисяч літрів надали районні державні адміністрації області. Посполітак звернувся з проханням до управління цивільного захисту облдержадміністрації виділити додаткових 5 тисяч літрів паливно-мастильних матеріалів для попередження надзвичайних ситуацій на автошляхах області. А також попередив водіїв утриматись від поїздок без нагальної потреби.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЯКІ ВОЛИНСЬКІ ДОРОГИ ПЕРЕКРИЛИ ЧЕРЕЗ НЕГОДУ

Надрукувати
мітки:
коментарів