Поділитись:

На Волині в управлінні лісомисливського господарства – "маски-шоу" (оновлено)

Понеділок, 20 лютого 2017, 10:13
На Волині в управлінні лісомисливського господарства – «маски-шоу» (оновлено)

У приміщенні Волинського обласного лісового та мисливського господарства – люди в масках.

Про це "Конкуренту" 20 лютого стало відомо з власних джерел.

На вході у будівлю стоять троє бійців Нацполіції в балаклавах і повному спорядженні. У приміщення нікого не впускають, пояснюючи це тим, що Департамент державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України проводить слідчі дії.

Як повідомила прес-секретар волинських лісників Світлана Думська, слідчі опрацьовують матеріали в рамках кримінального провадження, порушеного за фактом начебто незаконного використання ДП "Ковельське ЛГ" земельних ділянок, які нібито належать до території військового полігону Повурськ.

Нагадаємо: 15 лютого, у приміщення Волинської обласної ради навідалися працівники Генпрокуратури України для "здійснення слідчих дій". У приміщенні облради було три "точки", які цікавили слідчих, і де чергували бійці КОРДу: загальний відділ на третьому поверсі, кабінет на шостому та кабінет, де розташований КП "Волиньприродресурс", на восьмому. Офіційно причиною "масок-шоу" називають порушення кримінального провадження проти посадових осіб Державної служби геології та надр, які, на думку слідства, незаконно видали спеціальні дозволи на видобуток бурштину на території Волинської області.

Надрукувати
мітки:
коментарів