Поділитись:

Гунчик пригрозив головам волинських РДА

Четвер, 23 лютого 2017, 14:32

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик попередив голів районних державних адміністрацій про персональну відповідальність за погану роботу зі зверненнями від громадян.

Про це сказано у його розпорядженні.

В документі пише, що неналежне виконання вимог законів, інших актів законодавства щодо забезпечення конституційного права громадян на звернення призвело до збільшення їх надходження до облдержадміністрації та на урядову "гарячу лінію".Якщо, за підсумками першого півріччя 2017 року, ситуацію не виправлять, керівників адміністрацій притягнуть до дисциплінарної відповідальності.

Покарання загрожує: Ігорю Ярмольському (Луцька РДА), Лілії Кревській (Іваничівська РДА), Валерію Ткачуку (Ківерцівська РДА), Інні Гайворонській (Рожищенська РДА), Андрію Линдюку (Маневицька РДА), Василю Голядинцю (Шацька РДА), Любові Матвєєвої ( Горохівська РДА).

Окрім цього, Гунчик дав доручення започаткувати практику проведення особистого прийому голови ОДА спільно з відповідними керівниками органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади області.

Надрукувати
мітки:
коментарів