Поділитись:

Хліб луцького виробника возять у брудних машинах? (відео)

Четвер, 23 лютого 2017, 17:37

Луцький виробник ПАТ "Теремно Хліб" возить хліб у брудних машинах. Зокрема, ящики з виробами (які мають отвори внизу) ставлять на брудну підлогу.

Відеозапис, на якому ящики з хлібом ставлять на брудну підлогу, потрапив у користування Інформаційному агентству Волинські Новини.

"Ось в таких машинах возять нам хлібчик. Ящик з підлоги, ставлять ящик на ящик. От такий брудний", – демонструє автор відео.

У ПАТ "Теремно Хліб" підтвердили, що на відео їхня продукція і авто. Втім порушень у таких діях не вбачають.

"Так, авто на правду наше. Якби проблема мала місце, зараз би, окрім щирих вибачень, не писала би нічого. А так хотіла б прокоментувати. Усі наші авто в обов'язковому порядку проходять санітарну обробку. Також усі наші водії мають медичні книжки. Ми дуже цінуємо здоров'я наших клієнтів. Більша частина нашої продукції запакована, а решта складається у чисті ящики (на підприємстві діє мийка ящиків) і саме в такому вигляді доставляється у авто до наших магазинів. Більше того, усі ящики мають бортики на дні, і навіть коли вони стоять у авто, хлібчик не торкається підлоги", – запевнив начальник відділу маркетингу Олександра Борук.

Як зазначає Інформаційне агентство Волинські Новини, в Управлінні безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області кажуть, що перевірити, чи дійсно є порушення, вони не можуть, мовляв, у них забрали повноваження.

"Колись було так, що на транспорт, який перевозить будь-яку продукцію, давали санітарні паспорти. Тепер за якість продукції відповідає виробник, починаючи від виробництва і закінчуючи доставкою. Якщо ж говорити про те, що сміття попадає на продукцію, то це дійсно може бути порушенням, але провести перевірку ми не маємо повноважень. Для цього потрібно, аби хтось із людей надіслав нам обґрунтовану письмову скаргу, тоді ми робимо запит в Київ, і нам дають дозвіл на позапланову перевірку", – прокоментував начальник управління Антолій Тимофіюк.

Скаргу потрібно нести за адресою: вулиця Поліська Січ, 10, місто Луцьк.

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 березня 2024
16:46
23 березня 2024
21 березня 2024
19 березня 2024
16 березня 2024
15 березня 2024
13 березня 2024
13:05
11 березня 2024