Поділитись:

На Волині посилять охорону місць видобутку бурштину (фото)

П'ятниця, 10 березня 2017, 14:19

На Волинь прибули поліцейські із інших областей України з метою забезпечити правопорядок у місцях незаконного видобудку бурштину в Маневицькому та Любешівському районах.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Поліцейські зустрілися із головами районних адміністрацій, де разом із лісівниками та прикордонниками провели координаційні наради. Після цього заступник начальника головного управління національної поліції в області Сергій Козак проінспектував підрозділи поліції, які зараз забезпечують правопорядок у місцях ймовірно незаконного видобутку бурштину на території північних районів області. Він перевірив готовність правоохоронців до несення служби у весняно-літній період, стан їх побутових умов у місцях дислокації. Додаткові сили правоохоронців одразу ж заступили на патрулювання.

"Поліція й надалі забезпечуватиме належний правопорядок у місцяхнезаконного видобутку бурштину. Нині, в цілодобовому режимі охорону публічної безпеки забезпечує достатня кількість співробітників поліції та лісової охорони. У разі необхідності, оперативно будуть задіяні військовослужбовці Національної гвардії", – зазначив Сергій Козак.

Правоохоронцям, які забезпечують правопорядок у місцях ймовірно незаконного видобутку бурштину, доставили нові утеплені намети, пристрої для їх обігріву тощо.

Надрукувати
мітки:
коментарів