Поділитись:

Волинська лижниця отримала "срібло" в Кореї

Неділя, 12 березня 2017, 10:56

Волинянка Юлія Батенкова-Бауман><span class=Волинянка Юлія Батенкова-Бауман

За два дні Кубку світу з лижних перегонів та біатлону, що відбувається в південнокорейському місті Пхьончхан, волинянка Юлія Батенкова-Бауман здобула дві срібних нагороди.

Першого ж дня Юлія стала другою на короткій дистанції – спринт, – інформує ІА Волинські Новини.

"Звичайно, програш у 8 секунд мене засмутив, але ж це ще не Параолімпіада. Тобто, ще не все втрачено", – прокоментувала спортсменка.

Другого змагального дня, 11 березня, волинянці на довгій дистанції в категорії "жінки стоячи" теж вдалося перетнути фінішну лінію з другим результатом – 56.53.4. Першою стала інша представниця України – Олександра Кононова – 55.53.4.

"На 15-кілометровці мене підвів інвентар. У мене немає лиж на тепло. В ході перегонів я змінювала лижі, але це мене не врятувало і можливість поборотись за перемогу була повністю втрачена", – пояснила Батенкова-Бауман.

Лижниця переконана, що її найкращі результати ще в майбутньому.

"Попереду цілий рік. Думаю, в наступному сезоні я буду краще підготовлена. Як-не-як дається в знаки мій пропуск на два роки, бо була в декреті", - розповіла Юлія.

Після двох днів змагань українська збірна очолила національний рейтинг з 14 нагородами: 3 золотих, 6 срібних та 5 бронзових медалей. У неділю, 12 березня, у всіх команд вихідний від змагань день, а вже 13 березня пройдуть змагання з лижних перегонів, спринт.

Надрукувати
мітки:
коментарів