Поділитись:

На "Ягодині" розділять смуги для авто

Четвер, 16 березня 2017, 16:43
На «Ягодині» розділять смуги для авто

Торік Державна прикордонна служба України ініціювала заходи щодо покращення якості пропускних операцій та розвантаження руху на державному кордоні.

Зокрема, це здійснюють завдяки розмежуванню смуг руху транспортних засобів перед пунктами пропуску, тобто відокремлюють від загального потоку легкові автомобілі української реєстрації та реєстрації країн ЄС, якими керують іноземні громадяни, – повідомляє прес-служба ДПУС.

Такий експеримент вже успішно запроваджено перед пунктом пропуску "Краківець". У результаті таких нововведень значно скоротився час очікування в чергах – в середньому з 3,5 годин до 1 години – та прискорюється оформлення автомобілів, що розвантажує напрямки руху.

За аналогічною схемою запроваджено дію експерименту перед пунктом пропуску "Рава-Руська". Наступний етап – запровадження експерименту перед пунктом пропуску "Ягодин" у Волинській області, що на кордоні з Польщею.

Як повідомили прикордонники, зазначені новації дозволять прискорити перетинання кордону громадянами України, які слідують з інших регіонів країни, або прямують з туристичною чи діловою метою поїздки та відокремити потік іноземних авто під керуванням громадян України (жителів прикордоння), які здійснюють регулярні поїздки в рамках місцевого прикордонного руху.

Нагадаємо: раніше командир Луцького прикордонного загону Микола Скарвінко розповідав, що у сервісній зоні пункт пропуску "Ягодин" планують організувати так звану реверсну смугу.

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
21 березня 2024
08 березня 2024
07 березня 2024
01 березня 2024
16 лютого 2024
10:15
15 лютого 2024
09:17
14 лютого 2024