Поділитись:

У Володимирі скандальна "Аміла" переробить дороги за власні гроші

Понеділок, 20 березня 2017, 11:33
У Володимирі скандальна

У Володимирі-Волинському приватна фірма "Аміла" завершить необхідні роботи за власні кошти.

Про це говорили на нараді 17 березня, – інформує прес-служба Володимир-Волинської міської ради.

Керівник "Аміли" Олена Демчук вибачилася перед громадою за неякісний ремонт вулиць. З її слів, були поломки, затримки з постачанням матеріалів, заважали погодні умови, зокрема, в жовтні та листопаді.

Нагадаємо: до кінця осені "Аміла" обіцяла завершити ремонт вулиці Ковельської, але обіцянки не дотримала. Натомість тепер фірма обіцяє ще до кінця березня поновити роботи. Другим обов'язковим до виконання пунктом Олена Демчук вважає повну заміну прокладеного в минулому році дорожнього покриття на відрізку від повороту на вулицю Шевченка до перехрестя вулиць Драгоманова – Цинкаловського. Візьметься "Аміла" також і за так звані "кишені", робота на яких не завершена з осені.

Усі роботи "Аміла" обіцяє завершити до 1 травня і виконуватиме за власний кошт.

Зі слів керівника фірми, за вже виконані роботи підприємство отримало близько 800 тисяч гривень, а це 20 % від зазначеної в договорі суми.

Тож, хоч "Аміла" й виконуватиме роботи за власний кошт, Олена Демчук сподівається, що колись служба автомобільних доріг їй витрачене відшкодує. Наразі на ремонт Ковельської служба автодоріг Волині має тільки близько 200 тисяч гривень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: БЕЗКАРНА ХАЛТУРА "АМІЛИ" У ВОЛОДИМИРІ: ДОКУМЕНТИ В ПОРЯДКУ, РЕМОНТ НА "ТРІЄЧКУ"

Надрукувати
мітки:
коментарів