Поділитись:

Гройсман образився на місцеві ради через рішення про блокаду

Понеділок, 20 березня 2017, 18:34
Гройсман образився на місцеві ради через рішення про блокаду

Прем'єр Володимир Гройсман розкритикував підтримку блокади Донбасу деякими місцевими радами.

Про це він заявив під час виступу на засіданні Ради регіонального розвитку, – пише Українська правда.

"Я хотів би прокоментувати рішення місцевих рад. А хоч хтось із вас хоча б приблизно проаналізував наслідки цієї блокади? Чи провів обговорення, щоб чітко вийти до людей і сказати: є плюси блокади, а є мінуси, і ми беремо на себе відповідальність за всі негативні наслідки?" – сказав він.

"Ні, ніхто цього не зробив. І ніхто з вас не передзвонив і не сказав, що є таке питання, дайте інформацію, щоб ми змогли ухвалити рішення", – додав Гройсман.

Нагадаємо: 13 березня до Волинської ОДА прийшла група активістів, обурена інформацією про розбитий силами СБУ і спецпідрозділу поліції КОРД редут на станції Кривий Торець.

Володимир Гунчик припустив, що події, які відбулися в адміністрації – сплановані, а окремі особи працюють за гроші та не мають жодного відношення до активістів.

Активісти вимагали звільнити затриманих учасників блокади, невідкладно винести на розгляд ВР України питання про звільнення Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова; звільнити із займаної посади заступника голови Національної поліції України В'ячеслава Аброськіна та звільнити голову СБУ Василя Грицака та його заступника й керівника Антитерористичного центру при СБУ Віталія Малікова.

Волинська обласна рада підтримала вимоги активістів та ухвалили своє звернення до Президента України щодо найшвидшого ухвалення законопроекту "Про тимчасово окуповані території".

Надрукувати
мітки:
коментарів