Поділитись:

Інтернет-шахраї "розвели" волинянина на гроші (фото)

П'ятниця, 07 квітня 2017, 20:28

Зловмисники під приводом продажу цукру на веб-ресурсі шахрайським шляхом заволоділи грошима 37-річного волинянина.

За фактом шахрайства слідчі відкрили кримінальне провадження, – повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Чоловік на одному із веб-ресурсів знайшов оголошення про продаж цукру, ціна якого була значно нижче ринкової. Чоловік зв'язався з продавцем за номером телефону, який був вказаний в оголошенні, аби обговорити умови придбання обраного товару. Псевдопродавець повідомив, що для придбання цукру необхідно здійснити передоплату у сумі 2 тис. грн, перерахувавши кошти на платіжну картку.

Після перерахування грошей на вказаний рахунок зловмисники оголошення про продаж цукру видалили. Бажаний товар потерпілий не отримав.

Співробітники відділу протидії кіберзлочинам у Волинській області Поліського управління кіберполіції встановили причетність до скоєння шахрайства трьох 25-річних мешканців райцентру Ківерці.

Учора, 6 квітня, правоохоронці провели санкціоновані обшуки у їх помешканнях, у результаті якого вилучили три системних блоки, п'ять флеш-накопичувачів, 2 тис. грн, сім мобільних телефонів, чернетки із записами оголошень.

Правоохоронці проводять перевірку на причетність шахраїв до скоєння аналогічних злочинів.

Надрукувати
мітки:
коментарів