Поділитись:

Волинська "Самопоміч" зробила заяву щодо виходу депутатів

Четвер, 13 квітня 2017, 11:34

12 квітня два депутати Волинської обласної ради Костянтин Зінкевич та Борис Бабійчук написали заяви про вихід із фракції "Об'єднання "Самопоміч".

Члени виконавчого комітету "Об'єднання "Самопоміч" у Волинській області звернулися до виконавчого комітету партії щодо виключення з партії Костянтина Зінкевича та Бориса Бабійчука та відсторонення їх від керівництва районними осередками, – повідомляє прес-служба обласного осередку політсили.

"Ми звертаємося до партійного керівництва з клопотанням про позбавлення членства та відсторонення цих депутатів від виконання обов'язків голів Володимир-Волинської та Нововолинської місцевих організацій, – заявила Юлія Вусенко, керівник виконавчого комітету Волинського обласного осередку політичної партії "Об'єднання "Самопоміч". – Також контрольна комісія з'ясовуватиме обставини, що призвели до виходу цих депутатів з фракції "Об'єднання "Самопоміч" у обласній раді. Вважаю, що вихід цих може бути спричиненим тиском на представників нашої партії на місцях, якій посилився останнім часом по країні вцілому. Незважаючи на те, що фракція "Самопомочі" припинила своє існування у Волинській обласній раді, будемо і надалі відстоювати інтереси волинян".

Депутат Волинської обласної ради Костянтин Зінкевич пояснив "Конкуренту", чому написав заяву про вихід із фракції "Самопоміч".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ІМБЕРОВСЬКИЙ РОЗПОВІВ ПРО СКЛАДНІ ВІДНОСИНИ У ФРАКЦІЇ "САМОПОМІЧ"

ЧИТАТИ ТАКОЖ: МИ ЗАЦІКАВЛЕНІ У ВІДНОВЛЕННІ РОБОТИ ФРАКЦІЇ "САМОПОМІЧ" У ВОЛИНЬРАДІ", - ЮЛІЯ ВУСЕНКО

Надрукувати
мітки:
коментарів