Поділитись:

На новий ЦНАП у Володимирі витратили майже 2 мільйони

Вівторок, 18 квітня 2017, 17:19
На новий ЦНАП у Володимирі витратили майже 2 мільйони

У Володимирі-Волинському відкрили Центр надання адміністративних послуг. Він особливий тим, що обслуговуватиме і місто, і район.

Це другий ЦНАП після Голобської об'єднаної територіальної громади, облаштований на Волині в рамках міжнародного проекту, – повідомляє "Нова Волинь".

Координатор проекту Роман Матвійчук розповів, що це перший у Західній Україні міськрайонний ЦНАП, який утворений шляхом об'єднання двох ЦНАПів: райдержадміністрації і міської ради.

"Ми створили єдиний інтегрований офіс надання адміністративних послуг. Цей ЦНАП є досить технологічний, електронна система керування чергою, електронний документообіг і система звукозапису розмов, відеонагляду, а найголовніше – широкий набір адмінпослуг для мешканців, який у подальшому тільки розширюватиметься. Сподіваюся, послуги тут надаватимуться швидко, якісно і в оптимальні терміни", – зазначив він.

ЦНАП розташований на 260-ти квадратних метрах, на його створення витрачено 1,79 мільйона гривень. Із них 1,25 мільйона – грантові кошти, 525 тисяч – кошти міського бюджету і 15 тисяч – районного. При цьому 180 тисяч гривень зекономили в результаті проведення електронних аукціонів в системі електронних закупівель "Прозорро".

В рамках проекту заплановано створити 15 ЦНАПів у Волинській, Львівській і Рівненській областях. Наступними будуть ЦНАПи в Маневицькій і Ковельській райдержадміністраціях, а також у Любомлі і Старій Вижві.

Надрукувати
мітки:
коментарів