Поділитись:

У кабінеті директора шахти на Волині "правосеки" побили керівника профспілки

Середа, 03 лютого 2016, 16:00
У кабінеті директора шахти на Волині

Керівника профспілки шахти №1 "Нововолинська" Анатолія Мухомеджанова побили в кабінеті директора Олександра Шостака, який був свідком інциденту.

"Люди, які прийшли на шахту, представились "Правим сектором", запросили мене в кабінет директора. Запитали: "Ви хто?" Я сказав. Зайшли в кабінет. Він почав на підвищених тонах вимагати документи в керівника підприємства, сказав, що ми крадемо гроші. В кабінеті було три чоловіка, а всього – 10. Почав мене бити руками по лиці, головою об стіл, по ребрах. Взяв довідку і спитав: "Не маєте до мене претензій?" А що я мав сказати? – не маю. Але я зараз в лікарні, роблю опис", – розповів про інцидент Мухомеджанов виданню БУГ.

Головний "правосєк" Нововолинська Андрій Фафлей факту побиття не заперечує. Мета візиту на шахту – інформація про розкрадання коштів.

"Приїхали спитати, почали нам пальці загинати, що ми такі-сякі. Я був там присутній, а також директор шахти. Ще перед новим роком шахта отримала 36 мільйонів на погашення боргів. Ми прийшли просто поцікавитися – культурно, толерантно. Попросили надати нам певні документи про розпорядження цими коштами. Не треба було провокувати", – каже колишній очільник "Правого сектору" в Нововолинську.

Ситуацію, що трапилася на нововолинській шахті, прокоментував на сторінці у Facebook Голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець. Він розповів, що, за словами потерпілого, нападники мають зв'язок зі "смотрящим" міністра Міненерговугілля Володимира Демчишина - Андрієм Венгриним.

"Як стало відомо постраждалому, люди, що відрекомендувалися представниками "Правого сектору", насправді мають безпосередній зв'язок зі "смотрящим" Володимира Демчишина - Венгриним", – зазначив голова профспілки гірників у своєму дописі.

Як повідомив мені голова первинки НПГУ ДП "Шахта №1 "Нововолинська" Анатолій Мухомеджанов, сьогодні його побили у кабіне...

Опубліковано Mihaylo Volinets 3 лютого 2016 р.
Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
21:12
16 квітня 2024
13 квітня 2024