Поділитись:

Е-декларантів на Волині просять перейти на українську пошту

П'ятниця, 19 травня 2017, 15:40
Е-декларантів на Волині просять перейти на українську пошту

Управління Держпраці у Волинській області вимагає від суб'єктів декларування змінити електронні адреси російських доменів в Реєстрі декларацій.

"Просимо невідкладно змінити електронні поштові скриньки російських доменів (наприклад: mail.ru, yandex.ru, bk.ru) в особистих облікових записах Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування на створені на українських серверах (наприклад: ukr.net, i.ua, email.ua, gmail.com)", – сказано у повідомленні відомства у Facebook.

Для зміни електронної поштової скриньки облікового запису необхідно на одному з українських поштових сервісів отримати персональну електронну адресу. Після цього авторизуватися в Реєстрі за посиланням portal.nazk.gov.ua за допомогою власного ЕЦП. Потім треба перейти у вкладку "Мій профіль", натиснути кнопку "Змінити контактні дані", у полі "Новий E-mail" вказати нову поштову скриньку та натиснути кнопку "Змінити E-mail". На нову поштову скриньку надійде лист "Зміна E-mail | ЄДИНИЙ ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТР ДЕКЛАРАЦІЙ". Для зміни E-mail треба перейти за посиланням.

Для зміни електронної адреси в особистому кабінеті у Реєстрі не потрібно отримувати новий ЕЦП.

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
13:13
17 квітня 2024
21:12
11:02
16 квітня 2024
14:14