Поділитись:

У Польщі волинян можуть судити за контрабанду

Неділя, 28 травня 2017, 13:30
У Польщі волинян можуть судити за контрабанду

Співробітники оперативно-слідчого відділу Надбужанського відділу прикордонної варти РП в Хелмі спільно з Департаментом протидії організованій злочинності і корупції Люблінської окружної прокуратури розкрили цілу банду контрабандистів.

Якщо заарештовані почнуть говорити, то на лаві підсудних можуть опинитися і їхні волинські спільники. Інформує "Волинська газета"

"Міжнародна організована злочинна група займалася організацією незаконного переправлення з України до Польщі та інших держав Європейського Союзу підакцизних товарів (алкоголь, тютюнові вироби) та підробкою польських сертифікатів відповідності, – прокоментував прес-секретар НВПВРП Даріуш Сенніцкі. – В результаті попереднього слідства було затримано 14 осіб".

Почали розплутувати клубок контрабандистів ще торік, черговий "улов" потрапив до рук польських правоохоронців у березні ц. р., а в травні викрили ще двох підозрюваних у м. Холм Люблінського воєводства.

"У затриманих виявлена продукція для легалізації контрабандних цигарок, значну кількість тютюнових виробів без польських акцизних марок, алкогольні вироби, одяг і взуття відомих виробників (Lacosta, PUMA, Adidas, Tommy Hilfiger, Giorgio Armani, 4F), які, як встановила експертиза, були підробленими. Доки триває слідство, як запобіжний засіб обрано грошову заставу в розмірі 189.760 польських злотих", – деталізується.

Розслідування триває. Якщо 14 підслідних заговорять, буде несолодко і їхнім українським спільникам.

Надрукувати
мітки:
коментарів