Поділитись:

На Волині "запалювали" "BRUTTO" та "ZZ Top" (фоторепортаж)

Субота, 10 червня 2017, 21:30
На Волині

"MODERN-EXPO" – компанія, яка чудово знає, наскільки важлива корпоративна культура. Як приклад, третій рік підряд у Ковелі, в акваторії річки Турія, відбуваються змагання веслувальників у човнах-"драконах" – ""DRAGON BOAT 2017".

Журналіст ділового видання Волині "Конкурент" Руслан Пилипчук приєднався до цього життєрадісного та цілеспрямованого колективу, а тепер спробує передати вам всі емоції "модернівського" дня в ритмі "ZZ Top".

***

Отож, минув рік, і я знову в рідному Ковелі з величезною бандою працівників та директорів "Модерн-Експо". Перша думка: "Окей, Руслан, просто пофотографуєш, напишеш кілька слів – і всі будуть задоволені. Відпочивай".

Далі я підійшов до річки і побачив генерального директора "Модерн-Експо" Петра Пилипюка в човні.

"Вибору нема...", – заговорив той клятий голос в голові.

"Час піджимає, Руслане", – ніяк не вщухало те внутрішньомозкове белькотіння, – пора творити гонзо-журналістику". (Гонзо-журналістикасуб'єктивний, "божевільний" вид журналістики, коли оповідач стає частиною історії і веде розповідь від першої особи, забуваючи про будь-які стандарти)

"Ну що ж, – сказав я собі під ніс, – вибору і справді нема. Треба взяти пива, щоб набрати форму".

Кухоль пива швидко спорожнів, і я пішов дивитися на представлення команд. Важко описати мій захват, коли я побачив цих "штучно-бородатих" чоловіків, які, як виявилося пізніше, команда директорів – "ZZ Top".

Команда Команда "топів" - "ZZ Top"...

Чудово виглядали й інші спортсмени та їхні вболівальники (особливо вболівальниці).

На Волині

...епатажні ...епатажні "ОРКІ"...

На Волині

На Волині

На Волині

На Волині

...ох те ...ох те "Brutto"...

......"Go Modern!"

Поки перші команди готуються до старту, розмовляю з Петром Пилипюком. Запитую, що спонукало взяти сьогодні весло в руки.

Генеральний директор Генеральний директор "Модерн-Експо" Петро Пилипюк

"Коли були перші змагання, то я теж веслував. Торік подумав, що буду слабкою ланкою у команді і вирішив дати дорогу молодим. Тепер же ми розуміємо, що неважливо, скільки тобі років, потрібно над собою працювати. Ми створили команду "топів", в яку увійшли керівники різних ланок. Таким чином ми хочемо надавати приклад молодшим та й взагалі всім, аби люди бачили, як потрібно в діяти команді та самовдосконалюватися", – зауважив бізнесмен.

Окрім цього, цікавлюся про внесок "Модерну" у розвиток волинського веслувального спорту.

"Ми розуміємо, що цей спорт – дуже результативний, в нас багато спортсменів, які виграють міжнародні змагання. Більше шести років ми підтримуємо волинських веслувальників: виплачуємо стипендії, купуємо інвентар, популяризуємо цей спорт", – відповів Пилипюк.

"Цим спортом ми об'єднуємо наших людей. Компанія вміє не лише дуже важко працювати на результат, але й гарно відпочивати", – продовжив думку давнього бізнес-партнера співласник компанії "Модерн-Експо" Богдан Лукасик.

У білих футболках: ліворуч - Петро Пилипюк, праворуч - Богдан ЛукасикУ білих футболках: ліворуч - Петро Пилипюк, праворуч - Богдан Лукасик

До слова, був присутній на корпоративі й секретар Луцької міської ради Ігор Поліщук. На жаль, він досить швидко поїхав, і я не те, що не встиг поговорити, ми навіть пивка разом не випили. Шкода...

Тим часом команди вже на старті. Вболівальники зайняли свої місця і завели пісень: круто "заряджають" чоловіки, не поступаються їм і дівчата, шум, барабани, лунала навіть труба. Так-так, друзі, це свято в стилі "Go Modern".

На Волині

На Волині

На Волині

На Волині

На Волині

На Волині

На Волині

На Волині

На Волині

На Волині

Щоб робити кращі кадри, знімаю взуття та заходжу у воду. Атмосфера шикарна. Вболівальниці "Brutto" обіцяють зняти футболки, якщо їхні веслувальники здобудуть перемогу. Тепер, окрім "ZZ Top", я вболіваю і за "Brutto".

"ZZ Top"...

...дівчата з ...дівчата з "Brutto" обіцяли зняти футболки, але до цього, на жаль, не дійшло.

(Трохи фото із запливів)

На Волині

На Волині

На Волині

На Волині

На Волині

На Волині

Проте обидві команди до фіналу не пройшли. Зате отримали змогу раніше піти на обід. Це теж непогано. Дуже непогано. Головними тріумфаторами ж стали "Окуні" – команда новачків, яка сьогодні, без перебільшення, "надерла всім дупи". І облила мене шампанським!

На Волині

***

Недаремно Петро Пилипюк та Богдан Лукасик обрали "драгонботи" як свій корпоративний вид спорту. "Команда, виховання лідерів – це дуже важливо", – любить повторювати Петро Пилипюк.

Команда "Модерн-Експо" – блискуча. Починаючи від простого працівника і закінчуючи генеральним директором.

На Волині

Надрукувати
мітки:
коментарів