Поділитись:

На Волині оновили дорогу до Ягодина (фото)

Вівторок, 13 червня 2017, 08:53
На Волині оновили дорогу до Ягодина (фото)

У Службі автомобільних доріг у Волинській області розробили тимчасову схему організації дорожнього руху на ділянці автомобільної дороги М-07 Київ-Ковель- Ягодин.

Вона передбачає додаткове влаштування технічних засобів регулювання руху транспорту, – повідомляє прес-служба структури.

Відповідно до зазначеної схеми, працівники ДП "Волинський облавтодор" виготовили та встановили необхідні комплекти дорожніх знаків. Перед КПП "Ягодин" оновлено дорожню розмітку потяжністю 660 метрів.

На Волині оновили дорогу до Ягодина (фото)

У сервісній зоні, перед пунктом пропуску "Ягодин", Рівненська сільська рада Любомльського району на умовах співфінансування зі Службою автомобільних доріг у Волинській області провели спільну робота із закупівлі і встановлення пластикового бар'єрного огородження.

Також "дорожники" запевнили, що покриття на території митного переходу та на підходах до нього перебувають в задовільному стані, ліквідація ямковості проведена в повному обсязі.

На Волині оновили дорогу до Ягодина (фото)

На виконання всіх заходів витратили понад 340 тисяч гривень.

На Волині оновили дорогу до Ягодина (фото)

Нагадаємо: у ніч на 11 червня для України запрацював безвізовий режим. Дивіться, як на "Ягодині" вперше пропускали без віз.

До слова, на пунктах пропуску працюватимуть спеціальні консультаційні пункти. Відтак, кожен, хто перетинає митний кордон, має можливість отримати індивідуальну консультацію від фахівців митної справи щодо особливостей подорожі до країн ЄС в умовах безвізового режиму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК СКОРИСТАТИСЯ "БЕЗВІЗОМ": ВСЕ, ЩО ТРЕБА ЗНАТИ, а також про те, ЯК ОТРИМАТИ БІОМЕТРИЧНИЙ ПАСПОРТ НА ВОЛИНІ.

Надрукувати
мітки:
коментарів