Поділитись:

Назвали ще одну причину утворення черг на "Ягодині"

Четвер, 15 червня 2017, 21:01
Назвали ще одну причину утворення черг на

Днями начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький зустрівся з представниками громадського сектору та обговорив проблему черг на кордоні, а також шляхи їх подолання.

Зустріч відбулася з ініціативи голови ВОГО "Волинські патріоти" Володимира Красулі та за участі представника Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України на Західному кордоні Віталія Зосимчука, – повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Назвали ще одну причину утворення черг на

Серед важливих питань, які були порушені під час зустрічі, – організація роботи митниці, плани щодо модернізації пунктів пропуску, боротьба з контрабандою та корупцією, а також шляхи взаємодії з громадськістю.

Як пояснив начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький, наявність черг зумовлена логістично вигідним розташуванням митного поста "Ягодин", який розміщений на найкоротшому шляху із Києва до Польщі, а тому популярний серед перевізників.

Одна з причин утворення черги з польської сторони полягає у тому, що перевізники, прибувши у пункт пропуску, часто не мають повного пакету документів для митного оформлення. Це підтвердив і представник Асоціації міжнародних автоперевізників Віталій Зосимчук, який проводить щоденний аналіз руху транспорту через пункти пропуску.

"За моїми спостереженнями, якщо у "Ягодині" на українській стороні автомобіль оформляється в середньому 20-30 хвилин, то на польській – інколи суттєво довше, – розповів Віталій Зосимчук. – Тому, на мій погляд, претензій до роботи працівників Волинської митниці бути не повинно".

Надрукувати
мітки:
коментарів