Поділитись:

Головам ОДА, які не зможуть встановити лічильники, загрожує звільнення

Понеділок, 19 червня 2017, 12:02
Головам ОДА, які не зможуть встановити лічильники,  загрожує звільнення

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вимагає повного виконання програми установки лічильників енергоресурсів в рамках підготовки до опалювального сезону 2017-2018 років, оскільки це є єдиним способом реальної оцінки споживання енергоресурсів та оплати за них.

Про це глава Уряду сказав під час спеціальної селекторної наради з головами облдержадміністрацій, – інформує Урядовий портал.

У ході засідання представники місцевої влади доповіли про стан виконання плану установки лічильників, і згідно з поданою інформацією 100 % виконання планів забезпечать не всі регіони.

"Коли ми все обліковуємо, ми ж знаємо, скільки ми споживаємо, – сказав Глава Уряду. – Я розумію, що не всі хочуть це виконувати, бо в мутній воді, можна щось робити. Але це неприпустимо".

При цьому глава Уряду не виключив кадрових рішень щодо голів областей за провал програми встановлення лічильників та ведення обліку споживання енергоресурсів в регіонах. Зокрема, спілкуючись з головами декількох областей, де план установки лічильників виконано менш ніж наполовину, Володимир Гройсман зазначив, що в разі невиконання завдань без об'єктивних причин вони "підуть у відставку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ВОЛИНЬГАЗ" ВСТАНОВИТЬ МАЙЖЕ 900 БУДИНКОВИХ ЛІЧИЛЬНИКІВ (АДРЕСИ)

Надрукувати
мітки:
коментарів