Поділитись:

Генштаб перевірить, як ведуть військовий облік на Волині

Середа, 21 червня 2017, 09:16
Генштаб перевірить, як ведуть військовий облік на Волині

Від сьогодні на Волині працює комісія Генерального штабу Збройних сил України.

Мета візиту – проведення перевірки стану військового обліку призовників та військовозобов'язаних на теренах області, – повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

Керівник патронатної служби апарату обласної державної адміністрації Борис Кондратюк наголосив, що зазначена перевірка є плановою. Триватиме ж вона упродовж 4-х робочих днів і дасть можливість ретельно вивчити ситуацію на тих об'єктах, де працюватимуть представники Генштабу.

"З одного боку, ми з'ясуємо проблемні питання, а з іншого, – переймемо позитивний досвід, аби і в подальшому здійснювати роботу з військового обліку призовників у нашій області на тому високому рівні, який сьогодні вимагає від нас Міністерство оборони та Генеральний штаб Збройних сил України", – зазначив керівник патронатної служби апарату облдержадміністрації.

Також Борис Климович додав, що як обласний, так і районні військові комісаріати приділяють зазначеному питанню значну увагу. Зокрема обговорюють ситуацію щодо військового обліку призовників та військовозобов'язаних Волині на щотижневих засіданнях Ради оборони.

Начальник мобілізаційного управління – заступник начальника головного управління Генерального штабу Збройних Сил України, полковник Олег Бойко підкреслив, що одним із важливих критеріїв проведення різного роду військової служби, як за мобілізацією, так і строкової служби або ж за контрактом, є військовий облік призовників. Разом із тим, військовослужбовець акцентує: ціль перевірки – не вишукати лише негатив.

"І наша комісія, і ви – будемо вчитися тому, як військовий облік поставити на високий рівень", – резюмував Олег Бойко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА СЛУЖБУ ВІДПРАВИЛИСЯ ПЕРШІ ОФІЦЕРИ ЗАПАСУ З ВОЛИНІ

Надрукувати
мітки:
коментарів