Поділитись:

На Волині постачальник на 13 % знизив ціну на газ

Вівторок, 27 червня 2017, 09:10
На Волині постачальник на 13 % знизив ціну на газ

У Волинській області компанія-постачальник газу "Волиньгаз Збут" зменшила на 13 % за чотири місяці вартість газу для комерційних споживачів.

Про це повідомили в компанії "Волиньгаз Збут".

"У червні 2017" Волиньгаз Збут" для бюджетних установ, комунально-побутових підприємств і промисловості Волині зменшив ціну на природний газ до 8 828,04 грн за тис куб. м. Тобто всього за 4 місяці вартість блакитного палива знизилася на 13 %", – повідомляє компанія.

Компанія нагадує, що з 1 жовтня 2015 в Україні скасовано державне регулювання цін на газ для всіх категорій споживачів, крім населення і ТКЕ.

"З цього часу ТОВ" Волиньгаз Збут "поставляє газ промисловим споживачам, бюджетним організаціям та іншим суб'єктам господарювання області на ринкових умовах. Тому споживач може вільно вибрати кращого для себе постачальника, незважаючи на запропоновану ціну, умови оплати, наданий сервіс", – повідомляє компанія.

За даними компанії, на Волині, крім "Волиньгаз Збут", працює понад два десятки постачальників, які готові продавати блакитне паливо для промислових і бюджетних організацій.

"Тим часом, компанія до цих пір залишається лідером серед компаній-постачальників завдяки налагодженим зв'язкам, репутації надійного партнера і можливості укласти довгостроковий договір поставки газу з гарантованим проведенням лімітів без несподіваних ситуацій з відсутністю газу", – повідомляє компанія

Також "Волиньгаз Збут" має можливість пропонувати клієнтам конкурентоспроможну ціну і оптимальні умови оплати.

"Так, якщо в лютому 2017 ціна на паливо для бюджету і промисловості становила 10164,24 грн за тис. кубометрів, то з червня вона була знижена до 8 828 грн за тис. кубометрів", – повідомляє компанія.

На разі з компанією співпрацює більшість промислових, комунально-побутових підприємств і бюджетних установ області. У 2017 році компанія стала переможцем для 80 % проведених тендерів на закупівлю природного газу для організацій, що фінансуються з держбюджету. В основному це важливі об'єкти: школи, дитячі садки, лікарні, тобто ті заклади. Сьогодні клієнтами "Волиньгаз Збут" є понад 240 000 сімей Волині і близько 4 тисяч промислових і комунально-побутових підприємств області.

Надрукувати
мітки:
коментарів