Поділитись:

Переговори щодо переходу Кварцяного до Рівного тривають

Понеділок, 03 липня 2017, 20:36

Головному тренеру ФК "Волинь" пропонували очолити рівненський "Верес".

Як повідомляє sportarena.com, Віталій Кварцяний ще не визначився.

Із тренером "Волині" продовжують спілкуватися у форматі функціонування футбольного господарства у форматі Велика футбольна Волинь.

"На жаль, можливість таких перемовин з'явилася, коли Волинь перестала бути членом УПЛ і буде грати в Першій лізі. У Волинській області створені класні умови для функціонування футбольного клубу, там хороша інфраструктура, є багато фанатів і вболівальників, які люблять футбол. Сьогоднішній життєвий "онлайн" уможливив діалог про певне символічне об'єднання. Він ще не закінчений, просто наразився на певні питання, які варто вирішити в процесі діалогу", – зазначив президент "Вересу" Олексій Хахльов.

Йшлося зокрема й про те, аби Кварцяний очолив рівненський ФК.

"Він ще роздумує, бо, по-перше, пов'язаний контрактом із своїм роботодавцем – клубом Волинь. По-друге, діалог не закінчений. Одна з позицій Кварцяного – це спортивний директор, який буде курувати основну команду, займатися U-19 та U-21. Але ці розмови незавершені. Ми були б раді бачити такого фахівця в своїй команді. Досвід Кварцяного був би дуже корисний у Вересі", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо: на ймовірність переходу Кварцяного до Рівного гостро відреагували ультрас "Волині". Згодом повідомляли про те, що головним тренером рівненського футбольного клубу "Верес" став Юрій Вірт

Надрукувати
мітки:
коментарів