Поділитись:

Волиняни спрямували майже 100 мільйонів гривень на підтримку армії

Середа, 19 липня 2017, 09:41

У першому півріччі 2017 року на Волині сплачено 95,5 мільйона гривень військового збору.

Таким чином, упродовж січня-червня цього року на підтримку української армії з доходів волинян до держбюджету спрямовано на 20 відсотків військового збору більше проти аналогічного періоду торік, – інформує ГУ ДФС у Волинській області.

"Оскільки військовий збір утримується з легальних доходів важливо, щоб кожен працівник розумів, що саме офіційне працевлаштування гарантує не лише соціальний захист, а й щомісячне відрахування 1,5 відсотка від легального доходу для фінансування оборонної сфери. Таким чином, кожен працівник щомісяця робить свій індивідуальний внесок на підтримку національного війська", – зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як запевнила керівник волинських фіскалів,оскільки територіальні органи ДФС приділяють максимум уваги детінізації ринку праці, то протягом усього фінансового року в області очікується стабільне надходження військового збору до державного бюджету.

"Саме завдяки соціально відповідальним працедавцям бюджети отримують ПДФО, єдиний внесок та військовий збір, що особливо важливо в період, коли національна армія потребує належного фінансування для обороноздатності та здійснення реформ", – підсумувала Світлана Савчук.

Фіскали нагадують, що сплата військового збору обов'язкова у тому випадку, якщо виникає податкове зобов'язання з податку на доходи фізичних осіб. Цей момент повинні врахувати працедавці та інші податкові агенти, яких закон зобов'язує нарахувати і сплачувати ці податкові платежі.

Надрукувати
мітки:
коментарів