Поділитись:

Маршрут поїзда "Ковель-Холм" продовжать

Четвер, 27 липня 2017, 09:58
Маршрут поїзда «Ковель-Холм» продовжать

З 4 серпня буде продовжено маршрут поїзда "Ковель-Холм" – рейкобус відправлятиметься зі Здолбунова, а також робитиме зупинку в Рівному.

Про це повідомив голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко, – передає ЦТС.

Чиновник зазначив, що ще навесні звертався в МІУ з проханням розглянути питання запуску поїзда класу Інтерсіті з Києва через Рівне до Холма або Люблін.

"Міністерство пішло нам на зустріч і позитивно вирішило це питання. Вже з 4 серпня курсуватиме поїзд" Здолбунів-Холм " з зупинкою в Рівному", – повідомив Олексій Муляренко на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляє Lowcost UA, маршрут руху потяга буде наступним: Здолбунів – Рівне – Ківерці – Ковель – Холм. Питання заїзду у місто Луцьк розглядається, проте це може значно збільшиться час подорожі – заїзд рейкового потяга в Луцьк може "коштувати" додаткову годину у подорожі.

Потяг відправлятиметься зі Здолбунова о 8:15 та прибуватиме до Холма о 13:41. Час подорожі становитиме 6 годин 26 хвидин. З Холма потяг вирушатиме о 14:51 та прибуватиме в Здолбунів о 22:05.

Квиток зі Здолбунова у Холм коштуватиме близько 342 гривень. Очікується, що квитки з'являться в касах Укрзалізниці з 31 липня.

Нагадаємо: раніше"Укрзалізниця" анонсувала запуск поїзда "Рівне-Холм", але зробити це планували в грудні 2017 року. Крім того, йшлося про те, що цей поїзд буде функціонувати паралельно з уже запущеним поїздом "Ковель-Холм".

Розклад руху Здолбунів – Холм:

Розклад руху потяга Здолбунів - Хелм

Розклад руху Холм – Здолбунів:

Розклад руху потяга Хелм - Здолбунів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПОТЯГ "КОВЕЛЬ-ХОЛМ": ДО ПОЛЬЩІ ЇДЕ ВЧЕТВЕРО БІЛЬШЕ ПАСАЖИРІВ, НІЖ НАЗАД

Надрукувати
мітки:
коментарів
preloader

На сайті використовуються файли cookie. Для згоди, будь ласка, натисніть «Прийняти». Докладну інформацію можна знайти на сторінці Політика конфіденційності.