Поділитись:

Бізнесмени заплатять понад півмільйона гривень штрафу за сумнівний алкоголь

Субота, 12 серпня 2017, 17:10
Бізнесмени заплатять понад півмільйона гривень штрафу за сумнівний алкоголь

Фіскальна служба викрила на території Володимир-Волинського району підприємців, які торгували алкоголем з порушенням законодавства. Двоє бізнесменів сплатять понад 600 тисяч гривень штрафних санкцій, інформує Головне управління Державної фіскальної служби у Волинській області. Обидва підприємці продавали горілчаний товар, не дотримуючись норм низки законодавчих актів. Один із підприємців – пропонував покупцям розведений спирт та продавав на ринку підакцизну продукцію без дозвільних документів.

Також волинські фіскали встановили, що цей бізнесмен з колегою у сільських магазинах продавали алкогольні напої за заниженими роздрібними цінами, не відображаючи операції документально, не видаючи фіскальні чеки тощо. Окрім того, горілчану продукцію на розлив тут реалізували у торговельних закладах, які не отримали статус підприємства ресторанного господарства.

Товар сумнівного походження та якості – спирт, вилучено. Підприємцю загрожує до 600 тисяч гривень штрафу, його колезі нараховано 16,8 тисяч гривень штрафу.

Надрукувати
мітки:
коментарів