Поділитись:

Фіскали перевірили Володимир-Волинський район: штрафів на понад 750 тисяч гривень

Неділя, 13 серпня 2017, 09:05
Фіскали перевірили Володимир-Волинський район: штрафів на понад 750 тисяч гривень

Протягом останніх тижнів спеціально робоча група з числа фахівців Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області досліджує дотримання законодавчих норм у сфері реалізації підакцизної продукції на території волинського прикордоння. На потенційні порушення у цьому регіоні неодноразово звертали увагу представники громадськості та мас-медіа, інформує Головне управління Державної фіскальної служби у Волинській області.

Тож волинські фіскали провели більше двадцяти фактичних перевірок у містах Устилуг, Володимир-Волинський та на території району. Загальна сума штрафних санкцій, застосована до місцевих підприємців, перевищує 750 тисяч гривень. Товар, що містив марки акцизного податку невстановленого зразка, - вилучено.

У відомстві звертаються увагу: якщо ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, просимо зателефонувати за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області), або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області). Своє повідомлення ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Надрукувати
мітки:
коментарів