Поділитись:

Волиняни підробляли пральні порошки відомої марки (фото)

Четвер, 17 серпня 2017, 13:35

Правоохоронці викрили організоване злочинне угруповання. Воно діяло на території декількох регіонів України.

Зловмисники займалась фальсифікацією мийних засобів та пральних порошків, при цьому використовували маркування міжнародної торгової марки, – повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Документування їх злочинної діяльності тривало близько шести місяців. Працівники поліції провели комплекс оперативних заходів та встановили: група складалась із п'яти осіб, жителів Львівської та Волинської областей. Усі вони встановлені.

Зазвичай для збуту виготовленої фальсифікованої продукції зловмисники використовували інтернет. Водночас збут фальсифікованої продукції відбувався і через магазини роздрібної торгівлі.

16 серпня на території Львівської та Волинської областей правоохоронці здійснили вісім санкціонованих обшуків у виробничих і складських приміщеннях, а також за місцем проживання учасників групи.

Під час обшуків правоохоронці вилучили готівку, комп'ютерну техніку, засоби, приладдя та устаткування для виготовлення фальсифікованої продукції. Також вилучено етикетки і маркування міжнародної торгової марки. Крім того, вилучено вже готову для продажу фальсифіковану продукцію.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 229 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії щодо документування діяльності членів злочинної групи.

Надрукувати
мітки:
коментарів