Поділитись:

Що відбувається на Волинській митниці?

Четвер, 17 серпня 2017, 16:40

На Волинську митницю здійснюють тиск.

Про це повідомив у Facebook Ігор Дильов, який донедавна очолював прес-службу митниці.

Із його слів, причиною такого тиску є те, що вона справно наповнює бюджет і показує стрімку динаміку надходжень: митниця дала за 7 місяців 4 млрд грн надходжень до бюджету, що втричі більше, ніж збирають волинські податківці з усіх волинян, і становить половину консолідованого бюджету області.

"Нічні обшуки в керівника митниці – зразок для ілюстрації практики 1937 року, коли людей вивозили з їхніх ліжок серед ночі. Наскільки мені відомо, обшук розпочали вчора о 23:50, а завершився він під ранок. Нічого протизаконного так і не було знайдено, а сумою вилучених особистих заощаджень – 8 тис. грн – не здивуєш навіть середньостатистичну українську сім'ю. Щодо вилученої валюти, про яку пишуть ЗМІ, то наскільки мені відомо, як людині, яка певний час працювала разом з Віктором Броніславовичем, він принципово, з етичних міркувань та практичної доцільності, не зберігав готівкових коштів в іноземній валюти взагалі. Де вона могла взятись в його квартирі? Чи не підкинули її? З іншого боку, тисячею доларів зараз теж нікого не здивуєш", – написав Дильов.

Він зазначив, що такий інцидент – це не перший випадок надуманого звинувачення прокуратури в адресу Волинської митниці. Раніше це був фейк про "чорну касу Волинських митників", яка виявилась законно заробленими грошима підприємця.

"Тепер тиск посилений рішенням суду про дозвіл на обшук житла. Оскільки знову нічого не знайшли у керівника митниці навіть вдома, важко уявити, що ж то буде далі. Очевидно одне – стабільна робота митниці реально комусь заважає", – зауважив Дильов.

Надрукувати
мітки:
коментарів
13 березня 2024
28 лютого 2024
16 лютого 2024
06 лютого 2024
17 січня 2024
20 грудня 2023
19 грудня 2023
15 грудня 2023