Поділитись:

На Волині працюватимуть експерти з місцевих фінансів

П'ятниця, 18 серпня 2017, 11:38

Команда експертів з питань децентралізації поповнює ряди.

У Києві пройшли підготовку регіональні експерти з місцевих фінансів. Їхнім завданням буде консультаційна підтримка та практична допомога об'єднаним територіальним громадам у питаннях формування та виконання бюджету, здійснення аналізу та розрахунків фінансової спроможності перспективних громад, які планують об'єднуватися чи приєднатися до вже створених громад, – інформує прес-центр "Децентралізація влади".

"Ми провели досить змістовний семінар для експертів з місцевих фінансів, які тепер в регіонах, в громадах будуть надавати консультації щодо формування бюджетів, розрахунків фінансової спроможності майбутніх громад, а також інших питань, пов'язаних з ефективністю виконання місцевих бюджетів. Вони стануть добрими помічниками на місцях у виконанні завдань реформи місцевого самоврядування", – зазначила Яніна Казюк, координатор з фінансової децентралізації Центрального офісу реформ при Мінрегіоні.

Експерти з місцевих фінансів працюватимуть у складі регіональних центрів розвитку місцевого самоврядування, які відкриті в усіх регіонах за сприяння Програми "U-LEAD з Європою". Відокремлений підрозділ "Центру розвитку місцевого самоврядування" у Волинській області працюватиме за адресою: м. Луцьк, вул. Драгоманова 1А. Директор – Анатолій Пархом'юк. Разом із нимтакож працюватимуть Олена Кметь та Ольга Іванків.

Надрукувати
мітки:
коментарів