Поділитись:

Що інкримінують начальнику Волинської митниці

Субота, 19 серпня 2017, 13:15
Що інкримінують начальнику Волинської митниці

У прокуратурі області провели брифінг, під час якого повідомили про результати роботи міжвідомчої групи по боротьбі зі зловживаннями на Волинській митниці

Про це повідомляє газета "Волинь".

Приводом до затримання Віктора Кривіцького стало вчинення корупційного правопорушення. Як повідомив заступник прокурора області Сергій Єфремов, керівнику митниці оголошено підозру за двома статтями: про отримання неправомірної вигоди, зловживання службовим становищем, що заподіяло збитку бюджету у вигляді ненадходження митних платежів на суму 300 тисяч гривень.

Щодо хабарів, то за даними прокуратури, було два епізоди: в першому з них інспектори митниці отримали хабар у розмірі 50 євро, в другому – 50 доларів. Вони нібито поділились заробленим з керівником митниці. Проте, чи вилучали у Кривіцького помічені куп'юри, Сергій Єфремов не повідомив, бо ця інформація становить таємницю слідства.

Після затримання, очільника Волинської митниці мали помістити в ізолятор тимчасового тримання, але наразі через погіршення стану здоров'я Віктор Кривіцький перебуває у лікарні. Втім, повідомити у якому місті його утримують заступник прокурора відмовився, посилаючись на таємницю слідства.

За інформацією Сергія Єфремова, сьогодні у Луцькому міськрайонному суді для Кривіцького обиратимуть запобіжний захід.

Надрукувати
мітки:
коментарів