Поділитись:

Волинян закликають бути пильними на свята

Середа, 23 серпня 2017, 17:30
Волинян закликають бути пильними на свята

Управління Служби безпеки України у Волинській області звертається до волинян та гостей Волині з проханням бути пильними та інформувати правоохоронців про залишені без нагляду підозрілі предмети або транспортні засоби.

Для запобігання можливим провокаціям та протиправним діянням волинські правоохоронці нестимуть службу в посиленому цілодобовому режимі у місцях масових зібрань людей, – інформує прес-центр СБУ.

Особливу увагу слід звертати на тих осіб, поведінка яких викликає насторогу. Вони можуть проявляти незрозумілий підвищений інтерес до
об'єктів транспортної інфраструктури, місць масового перебування людей, підприємств, військових об'єктів, будівель органів влади та управління.

У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, а також фактів чи інформації про наміри здійснення сепаратистської та терористичної діяльності можна анонімно повідомити про це до управління СБ України у Волинській області за номером гарячої лінії 0332-24- 40-25, 097-7- 911-911 або на електронну поштову скриньку [email protected] .

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024