Поділитись:

Рицко розповів про плани партії Савченко щодо виборів у Луцьку

Середа, 30 серпня 2017, 10:48

На Волині офіційно зареєстрували Волинську обласну партійну організацію політичної партіі "Громадсько-політична платформа Надії Савченко".

Про це у мережі Facebook написав луцький політик Ігор Рицко.

28 серпня 2017 року головне територіальне управління юстиції у Волинській області офіційно зареєструвало Волинську обласну партійну організацію політичної партіі "Громадсько-політична платформа Надії Савченко".

Головою Волинської обласної партійної організації обрали Ігоря Рицка, який брав участь у бойових діях на території Луганської та Донецької областей в період 2014 - 2016 років.

У коментарі ІА "Конкурент" Ігор Рицко розповів, що на Волині організація не планує проводити якихось особливих гучних заходів.

"Є програма, встановлена лідером партії, і я буду дотримуватись її, відповідно до концепції зміни політичної системи України. Я буду, звичайно, діяти як член і лідер обласної організації, але не в інтересах жодної політичної сили, яка є на Волині", – зазначив він.

Волинська партійна організація політичної партіі "Громадсько-політична платформа Надії Савченко" на Волині має намір брати участь у виборах до Луцької міської ради.

"Не я сам, а буду виставляти хлопців. У нас є в прихильниках партії хлопці-айдарівці, є хлопці 51-ої бригади, атовці Волині... Я буду не виставляти свою кандидатуру, я буду давати можливість хлопцям здійснювати ті реформи, за які вони боролись на фронті", – розповів Ігор Рицко.

Надрукувати
мітки:
коментарів