Поділитись:

Успіхи та невдачі волинських нардепів за період 6-ї сесії

Вівторок, 05 вересня 2017, 17:05
Успіхи та невдачі волинських нардепів за період 6-ї сесії

За результатами загального рейтингу активності 88 депутатів-мажоритарників за період шостої сесії, жоден з волинських народних депутатів не потрапив як до ТОП-5 лідерів рейтингу, так і до ТОП-5 аутсайдерів.

Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

На найвищій позиції у загальному рейтингу з-поміж волинських представників опинилась народний депутат, яка представляє 23-й виборчий округ, Ірина Констанкевич – 7 місце у рейтингу. Другим з-поміж народних депутатів з Волині виявився Ігор Гузь – на 12-й позиції у рейтингу. 25-те місце у рейтингу посів народний депутат – представник 22-го виборчого округу – Ігор Лапін. Народний депутат, який представляє 21-й округ у Раді, Степан Івахів, у рейтингу активності зайняв 66-те місце. Заключне місце у рейтингу з-поміж волинських мажоритарників дісталось представнику 20-го виборчого округу Сергієві Мартиняку – 80-та позиція.

Зокрема, за показником участі у голосуваннях найкращими з-поміж волинських нардепів виявились Степан Івахів (99,2 %) та Ірина Констанкевич (97 %); за критерієм участі у роботі комітетів – Ірина Констанкевич та Ігор Гузь (100 % відвідуваності); за кількістю ініційованих законопроектів – Ірина Констанкевич (23 законопроекти) та Ігор Лапін (14 законопроектів); за кількістю підготовлених депутатських запитів – Ігор Гузь (21 запит) та Ірина Констанкевич (18 запитів); за кількістю виступів у парламенті – Ігор Гузь (12 виступів) та Ігор Лапін (11 виступів).

Довідково:

Діяльність депутатів оцінювалась за двома чіткими критеріями: робота в Раді та активність в окрузі. Парламентську діяльність народних депутатів оцінювали за показниками:
відвідуваність пленарних засідань та профільних комітетів, підготовка законопроектів та проектів постанов, підготовка депутатських запитів та сутнісні виступи; активність в окрузі – за показниками: кількість приймалень народного депутата в окрузі та за його межами, проведення особистих прийомів громадян, публічна активність в окрузі, участь у роботі ОМС та звітування.

Надрукувати
мітки:
коментарів