Поділитись:

Довкола Ігоря Рицка розгорівся антисемітський скандал

Середа, 13 вересня 2017, 15:25

Голова ради громадсько-політичної платформи Надії Савченко (Волинь) Ігор Рицко використав у своїх висловлювання слово жид.

"Запитання до любителів демонстрацій: ви прагнете змінити владу жидів на владу грузинів???" – сказав він. Про це у Facebook зауважив режисер Сергій Шараєвський. Також він опублікував скріншоти з дописів Рицка.

Зокрема його цікавить, чи відреагує на такі висловлювання Надія Савченко так само, як і колись її колега по фракції Юлія Тимошенко щодо Сергія Григоренка.

Нагадаємо: свого часу Сергій Григоренко допустив антисемітські висловлювання. Тоді ще депутат Ігор Поліщук подавав заяву в СБУ. В результаті Григоренка виключили з "Батьківщини" за особистим підписом Юлії Тимошенко.

"Також хочеться нагадати вельмишановному голові ради, що існує стаття 161 КК України, а саме – розпалювання національної ворожнечі та приниження національної честі та гідності. І ще. На Сході України з рашистською армією воють не лише етнічні українці, а й євреї, грузини, вірмени, чеченці, росіяни та багато інших національностей. Всі вони патріоти України і проливають кров за нас з вами. Наприклад, один з таких воїнів-добровольців – Ашер–Йозеф Черкаський з Дніпра, боєць батальйону "Дніпро", – написав Шараєвський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів