Поділитись:

Психоделіка у Луцьку

Понеділок, 18 вересня 2017, 07:40
Психоделіка у Луцьку

Ви коли-небудь вживали психоделіки? Це такі "особливо небезпечні" наркотики, "небезпечніші" навіть за "Велику" та "Злу" маріхуану. Вони перетворюють нормальну людину в навіженого вбивцю, гвалтівника, грабіжника та маньяка. Трішки мескаліна, ЛСД, грибів і ви підете громити прекрасний Луцьк та калічити ні в чому не винних волинян.

Насправді вищеописані речі – маячня на 90%. Проте я мушу бути упередженим та засуджувати будь-які експерименти із забороненими законом речовинами.

Але все ж, уявіть, якби психоделіка (Мескалін, ЛСД, гриби та інші подібні "штуки" абсолютно не токсичні для організму та мозку, на них доволі важко підсісти, і безліч найкращих розумів світу досягли неймовірних успіхів саме від вражень, які були отримані від прийому того ж ЛСД. Хоча б Стів Джобс. Всі ж люблять Стіва Джобса?) стала законною і всі ми добряче закинулися б нею та "попливли".

Пам'ятаєте мурал на вулиці Лесі Українки? Величезне зображення гарної українки з вінком на голові? Уявіть, що б вона могла"розповісти" вам, якби ваш мозок втратив рамки буденності та перейшов в режим трансової ідеальності, гіпервізуалізації та здатності відкривати нові межі навколишньої краси. Уявляєте? Ні. Цього не уявити.

Та й я, певно, остаточно втратив розум, якщо пишу подібні речі. Можливо, це сталося через тижневу підвищену температуру та постійний кашель. Забудьте попередній абзац. Я перегрівся.

Сходіть в магазин, купіть файної горілки, обригайте все навколо, і ніхто вас сильно не засудить. Не будьте як я, не говоріть дурні та не мрійте, що Луцьк коли-небудь охопить психоделічна гармонія. Це фантазії хворої людини. Хворої, щонайменше, на грип. :)

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією

Надрукувати
мітки:
коментарів