Поділитись:

На Волині завод пообіцяв не перевантажувати автомобілі буряками

Вівторок, 19 вересня 2017, 12:11
На Волині завод пообіцяв не перевантажувати автомобілі буряками

На територоії цукрового заводу в Іваничах, який належить ПП "Європацукор", організували робочу зустріч.

Учасники зустрічі ознайомилися із документами щодо вагових параметрів автомобілів, якими перевозять буряки, а також побачили, як працює ваговий комплекс. Про це сказано у відповіді "Укртрансбезпеки" на звернення голови Іваничівської селищної ради. Лист опублікували у фейсбук-спільноті.

На Волині завод пообіцяв не перевантажувати автомобілі буряками

У результаті сторони домовилися дотримуватися вимог чинного законодавства, яке регламентує навантаження транспорту при перевезенні цукрових буряків автомобільними дорогами, і виконувати вимоги меморандуму з Волинською ОДА про вагові параметри.

Також в "Укртрансбезпеці" повідомили, що на Волині визначено сім майданчиків, які відповідають вимогам для розміщення вагових комплексів. Наразі діє тільки один такий комплекс – на дорозі Львів-Луцьк.

Нагадаємо: Іваничівська селищна рада звернулася до начальника управління автотранспортної інспекції Волині Володимира Степанова з проханням посприяти у встановленні вагового контролю. Волиняни скаржилися на порушення вагових норм при транспортування сировини (цукрового буряка) для Іваничівського цукрового заводу вантажними автомобілями.

У селі Перетоки (Львівська область) селяни вже двічі виходили на акцію через вантажівки з буряками, які руйнують асфальтне покриття.

Надрукувати
мітки:
коментарів