Поділитись:

На дорозі Устилуг-Луцьк-Рівне освітлення встановлюватимуть дві фірми

Четвер, 21 вересня 2017, 09:14
На дорозі Устилуг-Луцьк-Рівне освітлення встановлюватимуть дві фірми

Станом на 20 вересня роботи на дорозі Устилуг-Луцьк-Рівне виконано на 201 млн грн, з яких оплачено більше 135 млн грн.

Тобто рівень виконання становить майже 29 %. Загальна вартість ремонту дороги – більше ніж 700 млн грн, – повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

Відповідно до графіку проведення робіт, скоротилося відставання у ТзОВ "Луцькавтодор-сервіс" з 7 до 5 днів. В цілому, аби завершити всі роботи дороги, їм необхідно до 30 днів, орієнтовно – це кінець жовтня. Однак виникає занепокоєння щодо завершення ремонту на інших ділянках дороги, де працює ТзОВ "Автомагістраль-Південь". Виробничі потужності у них менші, відтак виконання робіт – довше. Як результат – необхідно більше 80 днів для завершення ремонту дороги.

Наступного року з Державного дорожнього фонду на цю дорогу не буде виділено ні копійки, адже зорієнтують увагу на ремонті доріг місцевго значення.

Як один із варіантів вирішення проблеми – залучення субпідрядної організації, яка б працювала спільно із ТзОВ "Автомагістраль-Південь", аби вкластися у відведені терміни.

Що ж стосується освітлення, то свої пропозиції надали дві фірми: ТОВ "Електросервіс" та ПП "Теплоенергобуд". Різниця між тендерними пропозиціями мізерна, а тому обидві працюватимуть на дорозі Устилуг-Луцьк-Рівне: одна проводитиме освітлення зі сторони Володимир-Волинського, інша – з Луцька. Ймовірно, що роботи розпочнуть вже наприкінці наступного тижня.

Надрукувати
мітки:
коментарів