Поділитись:

Із Харкова до Ковеля буде курсувати новий поїзд

Понеділок, 25 вересня 2017, 16:16
Із Харкова до Ковеля буде курсувати новий поїзд

Із 2 листопада "Укрзалізниця" призначила нічний швидкий поїзд №128 / 127 Ковель - Харків - Ковель.

Про це повідомляє "Вечерний Харьков".

Він курсуватиме через день. З Ковеля поїзд буде їздити по парних числах о 14:20, проходитиме через Ківерці, Луцьк, Рівне, Здолбунів, Шепетівку, Полонне, Бердичів, Козятин, Білу Церкву, Миронівки, Корсунь, Городище, станцію Імені Тараса Шевченка (м Сміла), Знам'янка, Користівка, Кременчук, Полтаву-Південну і прибуде до Харкова на наступний день о 12:10. Зворотно з нашого міста поїзд відправлятиметься по непарних числах (з 3 листопада) о 13:30 і доставить пасажирів до Ковеля наступного дня о 10:18.

Таким чином, Харків знову отримає пряме сполучення з містом і залізничним вузлом Волинської області, яке було перервано кілька років тому після скасування міжнародного швидкісного потяга №39 / 40 Харків - Варшава. До речі, в Ковелі пасажири зможуть зробити пересадку на рейсовий автобус до польського міста Холм, а також дістатися звідти двома приміськими поїздами (зі ще однією пересадкою на прикордонній станції Заболоття) до обласного центру Білорусі – міста Брест.

Поки ж між Харковом і Волинською областю курсують безпересадні вагони Харків - Луцьк - Харків в складі поїздів №793 / 794 Харків - Станція імені Тараса Шевченка та № 87/88 Новоолексіївка - Ковель.

Надрукувати
мітки:
коментарів