Поділитись:

На Волині затримали 3 тонни телячих тушок (фото, відео)

Четвер, 28 вересня 2017, 13:44
На Волині затримали  3 тонни телячих тушок (фото, відео)

На Волині затримали  3 тонни телячих тушок (фото, відео)

На Волині прикордонники затримали мікроавтобус, навантажений телячими тушками.

Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби.

Співробітники Державної прикордонної служби України спільно із взаємодіючими органами продовжують проводити системні заходи, направлені на протидію незаконному переміщенню товарів через державний кордон та дотримання прикордонного режиму.

Опрацьовуючи інформацію щодо можливого незаконного переміщення м'ясопродукції через українсько-білоруський кордон, прикордонники відділу "Тур" спільно з оперативниками виявили мікроавтобус "Volkswagen", який швидко рухався в бік державного кордону. Водій автівки, побачивши охоронців кордону, не тільки не зупинився на їх вимогу, а й здійснивши небезпечний для правоохоронців маневр, розвернувся та почав тікати в напрямку найближчого населеного пункту.

Проте правоохоронцям вдалося заблокували та затримали правопорушника. Під час огляду автомобіля прикордонники Луцького загону виявили в іномарці велику партію телячих тушкок.

М'ясопродукція загальною вагою майже 3 тонни та транспортний засіб вилучили у встановленому порядку.

За даним фактом до відділу Національної поліції охоронці кордону направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбачених статтями 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронних органу, члену громадського формування з охорони громадянського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві) та 227 (Умисне введення на ринок України небезпечної продукції) Кримінального кодексу України. Відомості внесено до ЄРДР.

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
15 квітня 2024
11 квітня 2024
07 квітня 2024
04 квітня 2024
03 квітня 2024