Поділитись:

Скільки коштує двокімнатне житло в різних областях України (Інфографіка)

Неділя, 01 жовтня 2017, 12:26

Завдяки проведеним опитуванням з'ясувалося, що придбати таку квартиру за вигідною вартості можна виключно на околицях українських регіонів.

В інфографіці відобразили середні ціни на придбання двокімнатного житла в багатоквартирних новобудовах, які розташовані на околицях українських обласних центрів. Інформує Domik.ua.

При пошуку даних для матеріалу, опитали агентів з продажу нерухомості і дізналися, за якою ціною можна купити двокімнатне житло в нових житлових комплексах кожного регіону України.

Завдяки проведеним опитуванням з'ясувалося, що придбати таку квартиру за вигідною вартості можна виключно на околицях українських регіонів. Однакова ситуація помічена в кожному розглянутому місті країни.

Показники в інфографіку відображають середні ціни на покупку двокімнатного житла в багатоквартирних новобудовах України. Ціни в окремих випадках можуть бути і іншими, так як залежать від планування, площі і району розташування житлового об'єкта.

Найвища вартість придбання двокімнатних квартир виявлено в Києві - 60 000 доларів. Серед інших центральних регіонів України найбільш високі показники виявлені в Дніпрі - 28 000 доларів. Недорого купити двокімнатне житло можна в Полтаві - за 17 000 доларів.

У Західній частині України за високою вартістю придбати житловий об'єкт можна у Львові - за 38 000 доларів. Низькі ціни на покупку двокімнатних квартир в новобудовах простежуються в Ужгороді - 21 000 доларів.

У Східній частині України середні показники варіюють в межах 28 000- 31 000 доларів.

Результати опитування показали, що купити двокімнатне житло за вигідною ціною можна в багатоквартирних нових житлових комплексах Харкова - за 28 000 доларів. При цьому в Запоріжжі за покупку квартири клієнтам доведеться заплатити трохи більше - 31 000 доларів.

У Південній частині України максимально недорого придбати житло можна в новобудовах Херсона - за 18 000 доларів. Як завжди, найвища вартість покупки двокімнатної квартири зафіксована в Одесі. Тут покупцям потрібно віддати в середньому 46 000 доларів за житло в новому будинку.

У Північній частині України дорогі двокімнатні житлові об'єкти виставлені на продаж в Житомирі - по 23 000 доларів. Купити квартиру недорого і, тим самим, заощадити кошти на цьому можуть клієнти в Сумах. Так, за придбання житла в регіоні їм доведеться заплатити всього 18 000 доларів.

Надрукувати
мітки:
коментарів